Гарячі бутерброди
Хто не готував гарячих бутербродів? Та мабуть ті, хто не готував 😉
Пік на приготування гарячих бутербродів прийшовся якраз на той період, коли почали продавати в магазинах мікрохвильові печі. Раніше ж люди, щось схоже робили в звичайних духовках або електричних.
Що нам необхідно для приготування такої простої і гарячої страви? Зовсім небагато.
Хліб, сир, ковбаса. Особисто я ще намазую хліб маслом 😉 Сир можете взяти той, який саме вам до вподоби. Дехто, наприклад, полюбляє сулугуні.
Отже, необхідно покласти все на хліб. Зазвичай починають з масла, потім кладуть ковбасу і завершують сиром. Деякі гурмани ще мастять все майонезом і кетчупом. Ви робіть все за своїм смаком.
Коли все зібране на шматку хліба, можна ставити в духовку чи мікрохвильову піч. Готується до готовності доки не розплавиться сир. У мікрохвильовій печі на тій потужності, яку ви зазвичай використовуєте приготування гарячого бутерброду займе близько шести хвилин (тугоплавкий сир). У газовій духовці це може бути трішки довше і хліб може підсушитися.
Рекомендую смакувати гарячими бутербродами із смачним хмільним пивом в хорошій дружній компанії.
А як ви готуєте гарячі бутерброди?
Напишіть відгук