Сосиски з яйцями
Блукаючи просторами інету, наткнувся на демотиватор із зображенням сердечок зроблених з сосисок і яєць.
Можливо і є такий десь рецепт приготування, але я не шукав. Вирішив приготувати таку цікаву страву власноруч.
Отже, купив довгеньких сосисок, розрізав вздовж але не повністю. Це для того, щоб можна було зробити серце. Отже скріпив я їх половинками сірників (ви можете спробувати зубочистки, або щось схоже). Виклав на сковорідку яка вже була з олією і нагріта на вогні. Смажити можна на тому що вам до смаку – олія, смалець, вершкове масло.
Вбив всередину сердечок курячі яйця і накрив кришкою. Якщо ви хочете щоб жовтки було видно, то краще не накривати але буде довго смажитися. За смаком посоліть, можете навіть поперчити. Що з цього вийшло дивіться на фото.
Фотографував тим що було під рукою, тому за якість фотографій не осуджуйте 🙂
Як думаєте, цікаво вийшло? Поділіться враженнями. Смачного!
3 коментарі